Damenes taler HVORDAN SKRIVE OG HOLDE
EN FENGENDE OG MORSOM TALE TIL DAMENE ?

Har du prestasjonsangst eller frykt for å holde tale i store eller små forsamlinger, kanskje med mange ukjente tilstede? Er det nært forestående et selskap der du må holde en hyllest til kvinnene; herrenes Tale til Damene? Den selvfølgeligste tale til årets julebord, firmafest eller annen privat festlighet, høytidlig selskap.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Det å måtte holde en tale skjer for de aller fleste en eller flere ganger i løpet av livet. Den gangen du absolutt må trosse denne frykten skal du være godt forberedt og kunne fremføre din fest tale med den største selvfølgelighet og eleganse, med stor selvtillit, god utstråling og selvfølgelig med stor glede.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE 33 TALER! Straks levering!

Du skal kunne klare å holde en morsom Tale til Damene som er interessant for de aller fleste, og som engasjerer og fanger alle gjestenes fulle oppmerksomhet og største interesse. Dette kan volde problemer for de aller fleste av oss; det er ikke like lett å få med alt og alle involverte på rett måte i talen, og samtidig på en måte som engasjerer selskapet. Du skal uttrykke deg seriøst eller morsomt, eller helst begge deler, og samtidig være preget av øyeblikkets stemning, med ekte følelser og innlevelse.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Talen til Damene eller til Herrene er en viktig del av et festlig privat selskap, julebord, juleball, skole ball, julebordsfest, firmafest eller lignende en stakkars mann er nødt til å hente fram det beste om damene, og hylle samtlige kvinnelige representanter i forsamlingen. Uansett om man synes jentene er pene eller stygge, overvektige eller syltynne, pyntede eller usminkede, venn eller uvenn. Den som skal holde jentenes tale bør føle for å trekke frem de beste egenskapene man kan tenke seg, gjerne på den mest mulige morsomme og spennende måte, (kvinnen blir for eksempel ofte sammmenlignet i talen med de forskjellige utgaver av biler, sjokolade, hus, møbler, vin, grov, båt, sammenligning med dyr m.m.) og en gjør stor lykke i selskapet ved å være naturlig positiv og smigrende i sin omtale av kvinner.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE 33 TALER! Straks levering!

.

PÅ TALERSTOLEN.

Her er huskelisten på hva du bør og ikke bør gjøre under en herrenes tale til kvinnene:

- Reis deg rolig opp, ha et selvsikkert og selvfølgelig uttrykk.
- Hold deg fast i stolen. Slik vet du til enhver tid hvor du har hendene dine.
- Snakk rolig og behersket. Dette er ikke et mesterskap i hurtig tungetaling.
- Snakk til gjestene med blikket. Du har sett skoa dine før.
- Fest blikket bakerst i rommet, og la det gli naturlig over kveldens gjester.
- Gestikuler gjerne, men la det være naturlig.
- Ikke gjør noe som tar oppmerksomheten vekk fra det du sier.
- Vær engasjert og overbevisende, men behold fatningen.
- La deg ikke vippe av pinnen. Det er du som har ordet og er sjefen.
- Hvis du kommer ut av manus, ta en liten kunstpause. Tiden virker alltid lenger for deg.

LYKKE TIL MED EN GOD FREMFØRELSE AV DIN DAMENES TALE.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Her får du flere gode råd og tips til TALER TIL DAMENE eller til herrene:
Ordtak og sitater om kvinnen - Sitater som kan brukes i for eksempel morsom tale til damene på rim - Gratis Vitser som kan brukes i jentenes tale på julebord, firmafest eller privat selskap, herrenes. Trykking av sanghefter, bordkort, menyer, takkekort etc. Kortshop - og her: Kortdesign. - Borddekning og Serviett bretting: Firkløveren. - Flotte online-invitasjoner på Inviter.no send dem ut på epost og SMS. Sjokolade, biler, hus, møbler - Tips for fest og selskap: Nyttige tips til deg som er vertskap. Trenger du også morsomme vitser MORSOMME FESTSANGER eller PARTYSANGER til selskapet finner du det her.