Herrenes tale HVORDAN HOLDER DU EN
MORSOM TALE TIL HERRENE ?

Har du, som de fleste andre, stor redsel for å holde en fest tale i de store eller små forsamlinger? Er det nært forestående et viktig privat selskap, julebord, juleball eller firmafest der du må holde din gladeste hyllest fra Damene Til Herrene?

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Det å måtte fremføre en høytidlig tale i et stort eller lite selskap, skjer for de fleste en eller flere ganger i livet. De gangene du absolutt må trosse din plagsomme frykt for å mislykkes, skal du være spesielt godt forberedt og kunne fremføre din fest tale til mannen i forsamlingen med stor selvfølgelighet, med selvtillit og ekte glede. Selv om du egentlig ikke er spesielt nervøs av natur, eller du har talt mye i forsamlinger tidligere, kan dette være en svært utfordrende oppgave. Det er da absolutt nødvendig å forberede seg meget grundig for det beste mulige resultat. Det blir sjelden veldig bra om man tar det hele på sparket, det er kun de aller færreste av oss som har den store gaven at de kan holde tale uten å planlegge og forberede.

Du skal klare å holde en engasjert og morsom tale til herrene eller guttene, som fremstår som interessant for alle, og som fanger gjestenes største interesse. Dette kan volde litt problemer for flertallet av oss; det er ikke helt enkelt å få med alt og alle de involverte på en fin og riktig måte i talen, og samtidig på en måte som engasjerer ditt kresne publikum. Du kan uttrykke deg seriøs eller morsom, eller begge deler, og samtidig skal talen preges av øyeblikkets stemning, med ekte følelser og innlevelse.

NYHET! Nå leverer vi
FERDIG LAGEDE
HERRENES TALER
for straks nedlasting til din PC, Nettbrett eller Mobil

for utskrift - IDAG!

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Tale til herrene er en viktig del av et hyggelig og vellykket privat selskap, årets firmafest, julebord eller lignende der en stakkars kvinne er nødt til å gå i seg selv og hente fram de beste superlativene hun klarer å finne om herrene, og hylle samtlige av de mannlige gjestene i selskapet. Uansett om de er stygge eller vakre, overvektige eller for tynne, gode venner eller mindre gode venner. Den som skal holde tale til mennene i forsamlingen bør uansett føle for å trylle frem de aller beste egenskapene hos disse herrene, gjerne på en mest mulig festlig og engasjerende måte, (mannen blir i taler for eksempel ofte sammmenlignet med de forskjellige utgavene av sjokolade, biler, båt, vin, sammenligning med møbler, hus m.m.). Du gjør definitivt størst lykke i dette selskapet ved å være mest mulig positiv og smigre din festlige omtale av mannen. Trenger dere også råd til MORSOMME PARTYSANGER eller de gode tipsene til FESTSANGER til selskap eller firmafest finner du festsanger her.

GODE RÅD OG TIPS.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE 33 TALER! Straks levering!

GODE RÅD OG TIPS PÅ TALERSTOLEN.

Her får du gode råd på hva du bør gjøre og ikke gjør under din Tale til herrene:

- Reis deg rolig opp, ha et selvfølgelig, bestemt og selvsikkert uttrykk.
- Ta et fast grep i bordet eller stolen. Slik vet du hvor du har plassert hendene dine (ikke i lommen).
- Tren på å snakke mest mulig rolig og behersket. Dette er ikke en maraton konkurranse i hurtigtaling.
- Fest blikket i noe ute i rommet når du snakker til gjestene. Ikke titt ned i gulvet, du har sett skotuppene dine før.
- Fest blikket bestemt på punkter bakerst i rommet, og la det gli mest mulig naturlig over kveldens gjester, med passe pauser.
- Gestikuler gjerne for å forsterke det du sier, men la det være naturlig.
- Ikke gjør noe ukontrollert som tar oppmerksomheten vekk fra det du sier.
- Vær mest mulig engasjert og overbevisende, men behold roen og fatningen.
- Ikke la impulsive kommentarer fra publikum vippe deg av "pinnen". Det er du som er sjefen og har ordet.
- Hvis du kommer litt ut av manus, ta en forsiktig kunstpause og pust dypt. Tiden føles alltid mye lenger for deg.

LYKKE TIL MED DIN VELLYKKEDE FREMFØRELSE AV EN MORSOM TALE TIL HERRENE.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE 33 TALER! Straks levering!

Her får du gode tips og råd til din fremføring av TALER TIL HERRENE :
Ordtak og sitater - Sitater av alle slag som kan brukes for eksempel i guttenes og herrenes tale Vitser til det vellykkede selskapet - Gratis Vitser som du kan bruke i din guttenes tale, sjokolade, biler. Her får du god hjelp til formgivning og trykk av ditt sangheft, innbydende bordkort, flotte menyer, korrekte takkekort etc. Kortshop - og her: Kortdesign. - Regler for riktig borddekning og enkel Serviett bretting: Firkløveren. - Lag de flotteste online-invitasjoner på Inviter.no send dem så ut på e-post eller SMS, og hold oversikt på hvem som kommer eller melder avbud! Tilbake til www.taler.no