101 POPULÆRE FESTSANGER
- få flotte sangtekster ferdig skrevet - FOR BRYLLUP, KONFIRMASJON, DÅP OG ENHVER FESTLIG ANLEDNING! Konfirmasjonssanger
120 PERFEKTE TALER
- få ferdig skrevet - FOR ENHVER HØYTIDLIG ANLEDNING! Konfirmasjon tale, bryllupstale, velkomsttale, takketale, takk for maten tale, dåpstale, herrenes tale, festtaler, til damene, julebord, m.m.
KUNSTEN Å FLØRTE
- HVORDAN BLI EN FLØRTINGENS MESTER, - både til hverdag og fest!
De beste flørte- og sjekke-triksene, - SOM VIRKER FOR DEG HVER GANG!
INNBYDELSE / INVITASJON
- Gratis eksempler for anledningen
GRATIS VITSER TIL DITT BRYLLUP
- passende til talen eller som
hjelp til toastmasteren
FORBEREDELSER TIL BRYLLUP
- viktige forberedelser og sikker planlegging før bryllupsdagen, gratis budsjett
KONFIRMASJONSSANGER
- mer enn 25 forskjellige ferdig lagede
BRYLLUPSSANGER
- nå mer enn 40 forskjellige ferdig lagede
RÅD OG TIPS til gode bryllupstaler
- hvordan skrive en god bryllupstale
FORBEREDELSER TIL KONFIRMASJON
- forberedelser og planlegging før konfirmasjonsdagen
TOASTMASTER-MANUALEN - RÅD OG TIPS til festens TOASTMASTER
HVORDAN GJENNOMFØRE OPPGAVEN SOM FESTENS TOASTMASTER MED STIL OG SELVFØLGELIGHET?
KONFIRMASJONSTALER
- mer enn 33 forskjellige til konfirmasjonsdagen
VÅG Å TA ORDET - KUNSTEN Å KOMMUNISERE
- RÅD OG TIPS - bli tryggere og bedre rustet til å ta ordet i forsamlinger!

KORTLEK
Man "klipper" over et spillekort, og fordeler den ene halvdelen utover bordet ( -ene ) med skiftevis rød og sort. Damene trekker så rød og herrene sort fra hver sin " hatt ". Gjestene skal deretter selv finne deres annen halvdel på bordet. Max. 52 gjester.

ASKEPOTT
Man ber alle damene om å ta av en av sine sko eller støvler, og putter disse ned i en plastsekk. Deretter går verten rundt til alle mennene og ber dem om å fiske opp en av skoene fra posen. Deretter skal herrene selv gå/krype rundt og finne deres "Askepott" som så blir kveldens bord dame.

Tilbake til
120 PERFEKTE TALER OG FESTSANGER - www.taler.no

Flere forslag til
MORSOM BORDPLASSERING SOM SELSKAPSLEKER - til festlige anledninger:

BALLONGER OG DARTPILER LEK
Ta det samme antallet ballonger som det er damer til. Skriv en lapp til hver en dame, med et herrenavn på. Ta 1 ballong og en navneseddel og legg i ballong og blås opp, og bind så en knute. Dette gjøres med alle ballongene. Bordkort skal lages til mennene, og disse plasseres på bordet. Alle ballongene legges i en kasse eller lignende . Så gjelder det om å gjøre FOR DAMENE å treffe en ballong med en dartpil. Når man treffer faller navnelappen ut, og man kan nå lese på seddelen hvem ens nye bordpartner er.

ORDSPRÅK / ORDTAK
Skriv et kjent ordtak på 2 stykker papir. På det ene stykket papir skriver man starten på et ordsprog (f.eks. Man skal ikke gå over elven - ) På det andre stykket papir skriver man slutten (- efter vand). Andre ordsprog : Man skal ikke selge skinnet ..... før bjørnen er skutt. Finn på flere ordtak selv. Den ene halvdel deles ut til kvinnerne og den andre til mennene.

BARNEFOTO
I invitasjonen ber man gjestene fremsende et barne-foto av seg selv. Ved festen skal gjestene så finne sin borddame/-herre ved å kikke på det barne foto man har fått utlevert. Dette skaper mange gode miner, og får gjestene blandet godt sammen.

KUNSTIGE ROSER
Kjøp noen kunstige roser..(antall = damer det skulle være) Skriv damenes navn på et stykke lite papir som settes fast på stilken. Plasser rosene i en oase dekket med sølvpapir. La så herrene etter tur trekke en rose opp, ..og finne deres bord -dame ved å elegant avlevere rosen til henne..

Tilbake til 120 PERFEKTE TALER OG FESTSANGER - www.taler.no

Flere forslag til
BORDPLASSERING SOM SELSKAPSLEKER - til festlige anledninger:

SKRUER OG MUTTERE
Man trenger maskinskruer og muttere i forskjellige dimensjoner. Damene får mutterne (dem med hullet), og herrene får skruene eller boltene. Man finner sin bord-dame/-herre ved å finne de størrelser som passer perfekt sammen.

GARN GJENNOM NØKKELHULL
Trekk forskjellige farger av garn igjennem et nøkkelhull. Bruk allltid samme antall garnfarger som det er gjester. Pikene på den ene siden og guttene på den andre. Man skal så finne ut av, hvem som har fått tak i ens farge/garn. Dette gir en morsom tumult, spesielt hvis det er et stort selskap.

LYKKE TIL MED EN FESTLIG BORDSETTING!


FESTEN ER REDDET!
- 101 MORSOMME FESTSANGER
- TIL ENHVER ANLEDNING!

POPULÆRE OG VELPRØVDE FESTSANGER TIL BRYLLUP, KONFIRMASJON, BURSDAG, DÅP, JUBILEUM, PARTY, JOBBSAMMENHENG og andre viktige anledninger!!

FIKS FERDIGE FESTSANGER
- TIL KJENTE OG KJÆRE MELODIER ALLE KJENNER!
For direkte fremføring, - eller lage raskt din egen personlige sang!
101 POPULÆRE FESTSANGER finner du på http://www.taler.no/festsanger.htm