KLIKK HER FOR
POPULÆRE FESTSANGER
- ferdige sangtekster - FOR KONFIRMASJON, BRYLLUP, JUBILEUM, BURSDAG, SØLVBRYLLUP, GULLBRYLLUP, JULEBORD, M.M.
KLIKK HER FOR
GODE FESTTALER
TIL DET VELLYKKEDE SELSKAP

- ferdig skrevet - FOR ENHVER HØYTIDLIG ANLEDNING!
KLIKK HER FOR
POPULÆRE KONFIRMASJONSSANGER
- ferdige sangtekster FOR KONFIRMASJON
KLIKK HER FOR
GODE BRYLLUPSSANGER
TIL DET VELLYKKEDE SELSKAP!

KLIKK HER FOR
MORSOMME DAMENES OG HERRENES FEST- TALER

- til julebordet, jubileum, fest, m.m.
HVORDAN FORBEREDE OG GJENNOMFØRE TOASTMASTERERENS OPPGAVER MED STIL OG PROFESJONELL SELVFØLGELIGHET?
NÅ igjen på lager!
NY, utvidet utgave på 155 sider!

Våren og sommeren er den travleste tiden for store høytider og familiesammenkomster, bryllup, konfirmasjon og bursdag -fester. Dermed øker også sjansen for at nettopp DU skal bli spurt om å gjøre denne ærefulle - og for noen - grufulle - oppgaven. Høst og vinter er det høysesong for firma fest og julebord .

Det finnes noen få fødte skålemestere, men de færreste gleder seg vel over rollen, og med rette; Din kreativitet, din taleevne – ja rett og slett hele deg blir blottlagt foran et krevende og forventningsfullt publikum som ønsker å bli godt underholdt. Du må nå ta de viktige og riktige valgene som gir deg suksess.

Ordet kommer fra det engelske ordet "toast", som betyr "skål". Rollen som "skålemester" har naturligvis engelsk opprinnelse, og innebar at man skulle se til at skålene kom i riktig rekkefølge.

HVORDAN GJENNOMFØRE OPPGAVENE MED STIL OG SELVFØLGELIGHET.
Det er to følelser du mest sannsynlig vil kjenne på som en konsekvens av å ha takket ja til et slikt oppdrag: Anger, og dyp tilfredsstillelse. Det første før jobben starter, og det andre etter at jobben er vel gjort.

TOASTMASTER MANUALEN kan guide og hjelpe deg med å redusere nervøsiteten og angeren, og lede deg til å gi deg som seremonimester et enda bedre grunnlag for å kunne klappe deg selv på skulderen og føle at du har gjort en god jobb i etterkant.

TOASTMASTERENS OPPGAVER er mange, og personen kan gjøre forskjellen på en god og dårlig fest, alt etter på hvilken måte oppgaven mestres. Dette er kanskje den viktigste personen i selskapet, som har ansvar for å holde orden, tempo og tid på festen. Gode forberedelser, streng kjøreplan og godt humør er her nøkkelen til suksess. Den skal være seremonimester, introdusere talerne og sanger slik at de ikke kolliderer med serveringen, skape godt humør og god stemning med morsomme innledninger og treffende vitser, kontaktes av gjestene og lage sang- og taler-liste, være kjøkkenets forlengede arm, arrangementets talsmann, komiker, skålemester, problemløser, enten det gjelder bryllup, jubileum, bursdag, konfirmasjon, sølvbryllup, gullbryllup, fødselsdag, eller firma-arrangement som f.eks. julebord. Det er også en oppgave å sørge for å heise flagget på festplassen innen brudeparet kommer, og han skal også utbringe en skål for brudeparet når de ankommer til festen. Brudeparet bør utse en senest et halvår før bryllup, selskapet eller vigselen. Om det finnes en på festen, er det hans rettighet og plikt å påse at talerne holder korte taler, og også å hindre at en eventuell beruset/overfrisk gjest fra å få ordet. Toastmasteren er kledd som de øvrige gjestene, og kan presenteres av vertsparet ved champagneskålen eller drinken. Har en kvinne rollen kalles hun toastmadame eller toastmistress.

HVORDAN LYKKES MED OPPGAVEN. Denne boka gir deg gode muligheter og de aller beste utsikter til å lykkes. Du kan rett og slett kopiere mange smarte tips, gode sitater, morsomme vitser og passende dikt boken inneholder, og du vil utføre jobben med glans! Har du derimot lyst til å tilføre din egen stil eller personlige touch, eller har noen gode ideer som du ikke helt vet hva du skal gjøre med, inneholder denne boka på 155 sider de «nøklene» du trenger for å komme i gang, og komme vellykket i mål.

TOASTMASTERMANUALEN er en guide proppfull av smarte råd og kreative tips, bl.a. mange ulike ideer og ferdige forslag til gode introduksjoner, kjøreplaner og effektive sjekklister for alle faser av jobben, artige vitser, sitater og morsomheter til ulike anledninger, passende selskapsleker, gode råd og tips om rett skikk og bruk som gjelder til ulike anledninger, og mye mer. I tillegg finner du et eget krisekapittel for deg som er sent ute med forberedelsene ...

Bestill "TOASTMASTERMANUALEN" til kun kr. 298,- IDAG!
og du vil oppnå ønskede resultater og hyllest for din vel gjennomførte oppgave!

Klikk her for å bestille! "TOASTMASTERMANUALEN"
koster kun kr. 298,-

Sendes mot oppkrav + porto kr 99,-.
Ved forskudd + porto kr. 50,- tilsendt rett hjem i din postkasse.

Vi forsøker alltid å sende dine varer samme dagen vi mottar bestillingen.

Bestill IDAG for RASK levering:


Vi ser frem til å motta din bestilling, som vil få vår største oppmerksomhet!


Les fakta om Bryllup på disse nettsidene:
Wikipedia.org - Humanetisk forbund - Den Norske Kirke

Les fakta om Konfirmasjon på disse nettsidene:
Wikipedia.org - Humanetisk forbund - Den Norske Kirke

Her får du hjelp til utforming og trykking av sanghefter, bordkort, menyer, bursdag takkekort etc. her: Kortshop - og her: Kortdesign. - Se også regler for borddekning og bretting av Servietter her: Firkløveren. - Lage enkelt flotte online-invitasjoner på Inviter.no send dem ut på epost og SMS, og hold rede på hvem som kommer! Her finner du gode sitat: Ordtak.no

FØLG MED!! Våre WEB-sider er under utvikling! Spennende stoff kommer !!!
Tilbake til vår Hjemme-Side taler.no med Produkt-Oversikt.